loader

Categorie Wen

Wen

Acid salicilic: instrucțiuni de utilizare și recenziiDenumire latină: acid salicilicCod ATX: D01AE12Ingredient activ: acid salicilic (acid salicilic)Producător: Fabrica farmaceutică Kirovskaya (Rusia), Fabrica farmaceutică Yaroslavskaya (Rusia), Ecolab (Rusia), Sintez (Rusia), Fabrica farmaceutică Tula (Rusia)

Wen

2 martie 2017, 10:36 Expert articol: Blinova Daria Dmitrievna 0 1.328 1 Informații generale 2 Compoziție și proprietăți 2.1 Indicații și contraindicații 3 Aplicarea unguentului „Yam” pentru demodicoză 3.1 Efecte secundare 3.2 Cursul de tratament pentru oameniEste extrem de rar ca unguentul „Yam” să fie prescris pentru demodicoză, deoarece acest remediu este periculos, cu unele efecte secundare și capacitatea de a afecta agresiv pielea.

Wen

Vitiligo este o boală care se manifestă prin apariția unor pete luminoase pe piele și răspândirea rapidă a acestora în tot corpul.

Wen


Potrivit multor experți, cărbunele activ poate fi utilizat pentru alergii ca adjuvant. Este important să ne amintim că, dacă există un debut puternic al alergiilor alimentare, medicamentoase și de contact, sunt necesare antihistaminice puternice.

Wen

Protecția solară este obligatorie pentru întregul sezon de primăvară și vară (cu toate acestea, experții nu se satură să repete că ar trebui să-l aplicăm în fiecare zi, atât pe ploaie, cât și pe zăpadă).

Wen

În medicină, zona zoster este o boală în care apar pete de diferite dimensiuni pe corp. Mâncăresc, se înroșesc și se dezlipesc. Acest lucru nu numai că afectează sănătatea, ci și strică aspectul oricărei persoane.

Wen

Când vorbesc despre un furuncul în zona inghinală, adesea înseamnă o localizare mai largă a furunculului între picioare: direct pliul inghinal; pubis; labiile la femei; penis și scrot la bărbați.

Wen

Diana
Oaspete SaratovAm pielea mixtă, s-a dus fără succes la solar - din nou a existat un peeling puternic, care în 2 săptămâni nu a dispărut înainte (am cumpărat Boro plus pentru 41 de ruble, l-am aplicat de 3 ori noaptea - și totul, imaginați-vă, nu mai există peeling!

Wen

Porii măriți sunt o problemă cu care ne confruntăm mulți dintre noi. S-ar părea că este în regulă, dar încă arată urât și nicio pulbere nu o va ascunde...

Wen

Vârsta, obiceiurile proaste, expunerea la lumina soarelui sunt doar câțiva factori care contribuie la apariția liniilor perfide pe față.

Wen

În aprilie, Caudalie și-a actualizat linia de măști de față. Trei dintre ele - hidratante, glicolice și demachiante - tocmai au primit ambalaje noi, iar al patrulea - detoxifiere - este nou din toate punctele de vedere.

Wen

Umflăturile albe de pe penis nu sunt întotdeauna un semn al unei boli grave. Ele pot apărea din mai multe motive. Și pentru a rezolva această problemă, trebuie să consultați un medic - urolog.

Wen

Aproape toată lumea a avut de-a face cu răcelile. Este un însoțitor constant al oricărui curent, frig și doar vreme umedă și rece..Acneea poate apărea pe orice parte a corpului - piept, spate, fese, axile, dar provoacă mult mai mult disconfort atunci când apar pe față și sunt practic izbitoare pentru străini.

Wen

Comparativ cu lucruri precum moartea, bolile grave sau plecarea unei persoane dragi, acneea poate părea o problemă foarte mică pentru cineva. Cu toate acestea, de fapt, pentru multe fete și băieți și pentru unii oameni în vârstă, acneea este un adevărat dezastru.

Wen

Furunculii de pe papa au apărut la mulți, deoarece indiferent de vârstă și sex, această patologie se poate dezvolta la toată lumea. Din anumite motive, pacienții nu doresc să consulte un specialist în timp util, între timp fierbe se maturizează, mâncărime, se formează o zonă inflamată.

Wen

Un abces vulvar este un proces inflamator în zona genitală externă a unei femei, care este însoțit de formarea unei cavități cu conținut purulent. Această formațiune poate afecta pielea și țesutul muscular, glanda Bartholin.

Wen

Precedent: Acnee de mânăAcneea care a apărut este insidioasă nu atât pentru că strică aspectul cu prezența sa pe piele, cât pentru că poate lăsa urme în urmă, lucru foarte greu de scăpat..

Wen

Tipuri de acnee pe feseErupții de două tipuri apar cel mai adesea asupra preotului: deschise și închise.Coșurile închise sunt situate adânc în derm, formează o mică înălțime nedureroasă pe piele, fără roșeață.