loader

Principal

Furuncul

Recenzii despre Aevit

50

4 - 1

treizeci

20

zece

Vitaminele fac pielea netedă și frumoasă
Avantaje:Ieftin și foarte benefic pentru piele
Dezavantaje:Posibilă reacție alergică

Mereu încep să iau vitaminele Aevit primăvara. În această perioadă a anului, am întotdeauna probleme cu pielea. Tenul devine plictisitor, apar mici erupții și peeling. Vitaminele sunt foarte bune pentru a ajuta la rezolvarea acestor probleme. Aevit conține vitaminele A și E. Vitamina A întinerește celulele și țesuturile, iar vitamina E ajută la normalizarea proceselor metabolice. Ca urmare a aplicării lor, după un timp, se vede un rezultat excelent. Pielea devine netedă și frumoasă. Erupțiile și peelingul dispar.
Mai adaug vitamine Aevit la crema de fata si crema de maini. Pielea devine moale și fragedă, ca un copil.
Principalul lucru, desigur, este să nu exagerați cu ele, deoarece poate apărea o reacție alergică. Totul ar trebui să fie cu măsură.

  • preț accesibil
  • bun rezultat
  • formă convenabilă a capsulei
  • posibile reacții adverse în caz de supradozaj cu medicamente

Cunosc vitaminele Aevit de foarte mult timp. Chiar și când studiam la institut cu probleme ale pielii, medicul m-a sfătuit să beau un curs din acest medicament. Apoi, îmi amintesc, rezultatul nu a întârziat să apară.

Azi am apelat din nou la aceste vitamine, deoarece la începutul primăverii unghiile decojite au început să mă deranjeze. Farmacistul din farmacie nu a recomandat vitaminele complexe, și anume Aevit.

Am decis să încerc, mai ales că prețul nu este scump - pentru 30 de comprimate într-un pachet este puțin mai mult de 100 de ruble.

Într-o cutie de carton există 3 farfurii cu tablete și instrucțiuni, care trebuie citite înainte de utilizare.

Vitaminele în sine sunt sub formă de bile transparente aurii, este foarte convenabil să le înghițiți cu apă. Mulți oameni folosesc acest medicament extern, străpungând capsulele și strângând vitamina pe păr sau pe piele. Cu toate acestea, le iau doar intern.

Au trecut mai mult de două săptămâni de când am băut Aevit. Nu am observat efecte secundare din acesta, dar unghiile practic au încetat să se exfolieze, ceea ce mi-am dorit. Starea părului și a pielii a rămas aceeași, după părerea mea, dar sunt sigur că voi observa și rezultatul mai târziu..

Prin urmare, recomand aceste vitamine tuturor celor care au și probleme cu starea pielii și a unghiilor. Chiar înainte de a începe programarea, trebuie totuși să consultați un medic.

Aevit

Evaluare 4.5 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Aevit: 22 recenzii ale medicilor, 49 recenzii ale pacienților, instrucțiuni de utilizare, analogi, infografii, 1 formular de eliberare.

Recenzii ale medicilor despre Aevit

Evaluare 4.6 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

„Aevit” îi ajută pe dermatologi în tratamentul bolilor de piele în care există un deficit de vitamina A. În combinație cu „Vitamina E”, este netoxic și efectele nedorite sunt minime. Funcționează mai bine dacă pacientul nu fumează țigări. Conceput pentru a îmbunătăți keratinizarea pielii, a părului, pentru a reduce grăsimea. Prețul este accesibil pentru toată lumea. Trebuie luat pe stomacul plin.

În 90% din cazuri, îl prescriu pacienților mei.

Evaluare 4.6 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Raport calitate-preț excelent. Disponibilitate pe scară largă în rețeaua de farmacii. Practic nu există efecte secundare.

Un set destul de inofensiv de vitamine A și E. Nu este un preparat multivitaminic. Prezintă proprietăți antioxidante destul de persistente, deși moderate. Ajută la îmbunătățirea oxigenării țesuturilor.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

„Aevit” - un amestec de retinol și tocoferol, este un complex vitaminic care ajută la numirea unui medic / dentist / chirurg în perioada postoperatorie ca medicament suplimentar față de cele principale. Accelerează vindecarea și refacerea mucoasei bucale, are un efect benefic asupra procesului de reparare.

Evaluare 3,8 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un complex extrem de eficient și echilibrat de vitamine liposolubile, este bun pentru persoanele care au diete și slăbesc constant. Luat cu mesele.

Admiterea recomandată în conformitate cu indicațiile unui medic, posibil teratogenă cu doze crescute în timpul sarcinii, nu durează mai mult de o lună.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Preparat complex vitaminic cu proprietăți imunostimulante și antioxidante. Bun pentru membranele mucoase, îmbunătățește circulația sângelui, restabilește permeabilitatea vasculară, trofismul tisular. Adesea prescriu pacienților pe lângă terapia complexă a patologiei acute și cronice a organelor ORL.

Poate provoca reacții alergice. Nu este recomandat copiilor sub paisprezece ani.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un preparat excelent pentru frumusețea și sănătatea femeilor! O recomand multor femei. Vitaminele din acest grup au un efect benefic și eficient asupra pielii, unghiilor și părului femeilor frumoase.

Există o alergie individuală în unele cazuri rare.

Medicamentul este ușor de utilizat. Recomandați să luați primăvara și toamna.

Evaluare 4.2 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Nu pot spune nimic rău despre acest medicament. Vitaminele A și E sunt prescrise pentru deficiență dovedită sau ca profilaxie pentru femeile însărcinate, lucrătoarele cu activitate fizică crescută, precum și pentru tratamentul dermatitei, stomatitei și pentru îmbunătățirea stării pielii și a părului. Dermatologilor și cosmetologilor le place acest produs. Cu toate acestea, nu ar trebui să se lase luate și este mai bine să le luați conform indicațiilor unui medic.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

„Aevit” este un preparat vechi eficient utilizat în caz de deficit de vitamine A și E. Îmbunătățește imunitatea, starea pielii, a părului, a membranelor mucoase (eficient pentru stomatită). Îl folosesc în gestionarea pacienților cu dependențe (alcoolice, narcotice, nicotine). Nu am observat reacții alergice în practică.

Un medicament eficient la alegere utilizat în tratamentul hipovitaminozei vitaminelor A și E.

Evaluare 4.2 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Singurul medicament profilactic care nu provoacă efecte secundare. Preț scăzut, permițându-vă să luați medicamentul pentru o lungă perioadă de timp.

Eu prescriu „Aevit” femeilor de vârstă mijlocie diagnosticate cu mastopatie fibroasă, mastopatie fibrochistică. Prescriu un curs de la 1 la 3 luni. Cu o pauză de o lună. Apoi, cursul de a lua "Aevita" se repetă. Doza de medicament este de 1 capsulă pe zi. Fiind angajat în examinarea cu ultrasunete a glandei mamare de mai mulți ani, am ajuns la concluzia că, de fapt, acest medicament este singurul agent profilactic care nu provoacă nicio complicație secundară. Desigur, puteți intra în dietă mai multe alimente care conțin o cantitate mare de vitamine A și E, dar efectul opus poate fi observat aici - cantitatea de colesterol din sânge crește. De asemenea, conform unor date din literatură, o cantitate mare de utilizare a retinolului de origine animală (ficat de pește, animale, uleiuri vegetale, ouă) poate, dimpotrivă, provoca oncologie. Acesta este principalul avantaj al „Aevit” - combinația de microelemente utile „corecte” pentru prevenirea și tratamentul bolii, plus un preț scăzut pentru medicament. Și aș dori, de asemenea, să observ că mastopatia, de regulă, este adesea combinată cu modificări difuze ale glandei tiroide. Retinolul, care face parte din medicament, este tocmai responsabil pentru hormonii tiroidieni, care este un factor important în tratamentul mastopatiei, când terapia nu trebuie să perturbe fundalul hormonal al corpului.

Evaluare 2,5 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un medicament bun și destul de eficient pentru tratamentul avitominozei vitaminelor liposolubile, adecvat în special pentru persoanele care urmează o dietă constantă și care limitează alimentele grase. Dar este ușor să câștigați un supradozaj, în special de vitamina A, deci cursul de administrare, de preferință nu mai mult de o lună.

Evaluare 4.2 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Prepararea vitaminei capsulei. De asemenea, este foarte eficient atunci când este aplicat extern. Nu necesită rețetă. Este posibil să urmezi cursuri. Combinație bună de vitamine.

Poate provoca reacții alergice. Se poate acumula în corp. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub paisprezece ani, cu excepția cazurilor cu deficiențe de vitamine constatate.

Evaluare 3,8 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Medicamentul este prescris pentru dermatoze, însoțit de tulburări de keratinizare, de exemplu, seboree, dermatită seboreică, diferite forme de diskeratoză. Categoria de preț - accesibilă.

Ca auto-medicație, medicamentul poate fi insidios, deoarece vitaminele sunt solubile în grăsimi și sunt depozitate în organism, iar doza într-o capsulă este suficient de mare pentru utilizare profilactică..

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

„Aevit” ia soția mea (bea la cursuri). Nu poți bea apă, doar înghiți. Îl recomand și în timpul sarcinii, în absența contraindicațiilor (convenabil de luat sub formă de capsulă). O modalitate excelentă de a umple lipsa acestor vitamine.

Combinație bună de vitamine A și E. Antioxidant excelent.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un preparat excelent care conține o concentrație mare de vitamine A și E. Potrivit pentru prescrierea pacienților în tratamentul diferitelor boli ale pielii. De regulă, este utilizat în terapia complexă a bolilor de piele. Elimină uscăciunea și descuamarea pielii. Un medicament bun la un cost redus.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un preparat excelent de vitamine care conține elementele esențiale pentru creșterea și diferențierea celulelor pielii, părului și unghiilor.

Reacțiile alergice pot apărea foarte rar.

Recomand acest medicament în cazul lipsei de aport de vitamina A și E împreună cu alimente, de asemenea cu pielea uscată, căderea părului și deformarea unghiilor.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un preparat excelent, conține o concentrație ridicată de vitamine A și E. Un supliment excelent la un complex vitaminic complet pentru utilizare.

Nu au fost identificate dezavantaje puternice ale acestui medicament.

Raport calitate-preț excelent. Este utilizat atât într-o gamă largă, cât și pentru fiecare pacient în parte.

Evaluare 4.6 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

„Aevit” este un preparat complex vitaminic cu proprietăți imunostimulante și antioxidante. Vitaminele „Aevit” promovează regenerarea țesuturilor, participă la metabolismul lipidelor și proteinelor, au un efect pozitiv asupra vederii, susțin funcția de reproducere a corpului, îmbunătățesc circulația sângelui, restabilesc permeabilitatea vasculară, trofismul țesuturilor. De multe ori prescriu pacienților.

„Aevit” este un preparat complex vitaminic bun la cel mai mic preț.

Evaluare 4.6 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Niciun dermatolog nu poate face fără prescrierea acestui medicament. Supliment, și uneori chiar aproape tratamentul principal pentru multe dermatoze, însoțit de uscăciune (xeroză) a pielii, peeling și hiperkeratoză.

Nu s-au observat efecte secundare. Nu prescriu la femeile care planifică sarcina și la femeile însărcinate.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Un preparat excelent care conține vitaminele A și E, ajută foarte mult la deficiențele de vitamine, tulburările proceselor trofice ale pielii, are un efect benefic asupra proceselor vitale ale corpului.

Nu s-au observat defecte evidente.

Un bun preparat multivitaminic pentru prevenirea și tratamentul deficiențelor de vitamine, așa cum este prescris de un medic.

Evaluare 4.2 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Drog bun pentru bani puțini.

„Aevit” este un medicament foarte frecvent utilizat de medicii de multe specialități. În practica mea, îl folosesc adesea pentru afecțiuni precum keratoza foliculară, keratoderma, xeroza etc. Îmbunătățește calitatea pielii datorită vitaminelor primite. Este posibilă și utilizarea sa externă..

Evaluare 3.3 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Îmbunătățește starea pielii, a părului, elimină uscăciunea și descuamarea, ia cursuri, respectând cu strictețe dozajul. Ameliorează posibil funcția antioxidantă.

Risc de supradozaj dacă este luat incorect, nu este de dorit să luați mai mult de o lună.

Un medicament bun pentru bani puțini, îl folosesc regulat în practica clinică.

Evaluare 5.0 / 5
Eficienţă
Calitatea prețului
Efecte secundare

Dacă simțiți manifestări de hipovitaminoză, deficit de energie, piele plictisitoare și altele asemenea, puteți lua 1 curs. Acest medicament îmbunătățește starea părului, a pielii, crește imunitatea, îmbunătățește tractul digestiv. Poate fi adăugat măștilor pentru față și păr, efectul va fi mai puternic. Prețul este accesibil. Dacă crezi în eficiența vitaminelor, atunci încearcă.

Recenzii ale pacienților despre Aevit

A luat „Aevit” așa cum i-a prescris un mamolog. Au existat dureri toracice datorate mastopatiei. Medicamentul a ajutat, durerea dispăruse.

Când fața mea a început să se simtă plină și părul mi-a căzut după naștere, am început să sughiț opțiunile de tratament pentru mine. Recent s-a dovedit că unghiile au devenit inutilizabile și sunt departe de a fi un susținător al utilizării diferitelor tipuri de droguri. Așa că am decis că voi alege cele mai naturale vitamine pentru mine, pentru că nu este nimic mai util decât A și E. Așa că le-am cumpărat în farmacie. Costul este destul de accesibil, o placă Ouija m-a costat nu mai mult de 13 ruble, cred că costul este foarte economic și profitabil. Prin acțiunea lor, vitamine bune, pot spune sigur. Parul a devenit mai bun, mai puternic, caderea parului a scazut. Unghiile chiar au încetat să se mai descuameze atât de sălbatic, iar pielea a devenit mai curată și mai fină. Sunt mulțumit de rezultatele acestor vitamine.

„Aevit” mi-a fost prescris de un ginecolog ca ajutor în menstruația dureroasă. Costă „Aevit” ieftin, vândut în orice farmacie. Capsulele mici și rotunde sunt ușor de înghițit, fără a se bloca în gât. Acesta a fost sfârșitul avantajelor pentru mine. La 3 zile după ce am luat „Aevit” fața mea a fost acoperită cu cosuri mici, apoi fața și mâinile mele au început să mă mâncărească. Totul a devenit imediat clar, ea nu a mai acceptat-o. Restul i l-am dat mamei mele, ea a străpuns capsulele și și-a murdărit buzele, ajută foarte bine cu pielea uscată și uscată. Este păcat, desigur. Și este ieftin și o mulțime de recenzii pozitive, dar nu mi s-a potrivit.

Îl folosesc întotdeauna înainte de primăvară, astfel încât să nu existe deficit de vitamine. Și este, de asemenea, necesar pentru prevenirea răcelilor la începutul toamnei. Pentru cel mai bun efect, este recomandabil să începeți să beți cu 2 săptămâni înainte de începerea blues-ului de toamnă, de exemplu, totuși, ca toate vitaminele și complexele minime. Ce îmi mai place este prețul atractiv și distribuirea medicamentului fără prescripție medicală. Apropo, diferite tăieturi și abraziuni se vindecă foarte bine. Unghiile și vârfurile părului sunt vizibil mai puternice. Cu acest instrument ucidem două păsări cu o singură piatră. Aceasta este o îmbunătățire a stării interne și externe. Vă sfătuiesc și recomand să cumpărați. Efectul este.

„Aevit” pentru mine este un fel de salvator. În fiecare primăvară / toamnă beau câte un curs din aceste vitamine. De asemenea, îl adaug periodic în crema de față, îmi fac măști de păr, îl frec pe pielea mâinilor și îl aplic pe unghii. În ciuda faptului că emulsia este uleioasă, nu înfundă pielea, nu provoacă comedoane. Datorită acestui remediu minune, am scăpat de vârfurile despicate, mi s-au întărit unghiile și pielea mi-a fost mai puțin deshidratată. Uneori, când pielea bebelușului este uscată, adaug câteva picături în crema pentru bebeluși, rezultatul nu întârzie să apară. Disponibilitatea medicamentului (îl puteți cumpăra de la orice farmacie) și prețul scăzut sunt, de asemenea, încurajatoare. „Aevit” este întotdeauna în geantă, pentru orice eventualitate.

Înainte de a intra în universitate, părul a început să cadă foarte puternic pe fundalul stresului, capetele părului arătau „transparente” (fragile), cu unghiile aceeași poveste. Am pictat unghiile cu lac de gel de la diferiți maeștri, literalmente după 5 zile, unghiile maxime exfoliate, s-au rupt. Și apoi mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. E timpul să fii tratat. Am fost sfătuit unul dintre fondurile bugetare „Aevit”, cursul este de 1 lună cu pauză. În timp ce luam medicamentul, am observat schimbări în bine. Părul a devenit mai puternic, nu cade atât de mult. Unghiile sunt lungi, nu se exfoliază, nu se rup. În cele din urmă, vă puteți vopsi unghiile pentru o lungă perioadă de timp.

Eu beau aceste vitamine de 2-3 ori pe an. La examinările profesionale, ginecologul prescrie întotdeauna pentru prevenire. Îmbunătățește starea părului, a unghiilor. Ciclul este bine afectat.

Am observat că unghiile au devenit fragile, la început am crezut că lacul nu se potrivește, culoarea pielii a devenit palidă, m-am speriat și am mers la clinică. Medicul de familie m-a trimis la analize, rezultatul a arătat o lipsă de vitamină în sânge. O nevoie urgentă de a umple corpul cu elementele lipsă, a fost descărcat "Aevit", a început să ia. La început, nu a existat nicio îmbunătățire, apoi chiar și părul a început să se prăbușească foarte mult, dar după câteva zile totul a dispărut, la sfârșitul cursului de tratament, am observat că unghiile au devenit puternice, fața mea s-a împrospătat, mi-a apărut energia, am vrut să aduc multe idei la viață. S-a dovedit că este atât de ușor să vă recâștigați forța, încât este important să primiți sfaturi competente.

Pentru mine, una dintre cele mai eficiente vitamine! Nu costă foarte mulți bani, dar rezultatul este pur și simplu uimitor. Desigur, nu vă așteptați la rezultate excelente din prima zi. Dar după o lună de aplicare a vitaminei "Aevit", modificările, așa cum se spune, vor fi evidente! Vitaminele A și E sunt pur și simplu necesare pentru ecologia noastră, mai ales pentru mine, deoarece locuiesc într-un oraș industrial. „Aevit” nu numai că bea, dar se aplică și pe pielea feței. Ridurile fine sunt netezite, culoarea pielii devine sănătoasă. De asemenea, am observat un efect pozitiv asupra părului meu, încă din copilărie am subțire și casant, datorită acestor vitamine, părul meu a devenit strălucitor, deși acum este posibil să-l cresc! Recomanda tuturor doamnelor!

Medicamentul este foarte bun. Medicul mi l-a prescris pentru a menține sănătatea și a întări sistemul imunitar. În procesul de utilizare a acestora, a încetat să mai simtă orice oboseală, a devenit mai mobil, mai energic. De asemenea, defectele de pe corp și față sub formă de acnee și puncte negre au scăzut considerabil. Și pentru prețul "Aevit" este atractiv. Multe analogi sunt mai scumpe, așa că nu văd niciun rost să le cumpăr. „Aevit” va fi mult mai bun decât ei.

Cred că acest medicament este unul dintre cele mai bune remedii pe care farmacologia noastră internă le poate oferi la un preț foarte bugetar pentru femeile de peste 40 de ani. Tot ce avem nevoie pentru piele, pentru păr, este în vitaminele A și E. Îl iau la fiecare trei luni. Nu spun că unghiile, pielea și părul se schimbă dramatic, dar efectul este încă vizibil. Dacă pielea degetelor se crapă, părul este plictisitor, atunci trebuie să beți cu siguranță un curs din aceste vitamine

Am băut „Aevit” când am avut probleme cu pielea - iarna pe cosul meu erau coșuri inflamate și destul de multe. Medicul mi-a prescris un curs „Aevita”. Am fost pătat cu soluție de acid salicilic și am văzut „Aevit”. După aproximativ o lună, totul a revenit la normal. Vitamina bună și ieftină.

Eu iau acest medicament o dată pe trimestru. Efectul este cu siguranță acolo: observ că pielea de pe tampoanele degetelor mele se oprește din „shaggy”, se crape și se usucă. Fața devine mai sănătoasă, buzele nu se înfășoară, ochii strălucesc. Iau „Aevit” în combinație cu „Pentovit” (există toate vitaminele B). De asemenea, de două ori pe săptămână, adaug conținutul unei capsule la masca mea preferată de miere: elasticitatea și strălucirea buclelor după aplicare nu pot fi subliniate în exces. Uneori frec medicamentul în paturile de unghii sau îl amestec cu cremă de mâini (dar frecarea dă un rezultat mai tangibil). Pentru penny pentru preț, medicamentul este foarte puternic!

În sezonul primăvară-toamnă sufăr de căderea părului. Pe cap apar rânduri. Am încercat multe vitamine, scumpe. Și s-a oprit la „Aevit”. Ambalajul este conceput pentru 30 de zile, iar acest lucru este potrivit pentru un aport lunar. Vitamina A are un efect bun asupra scalpului, structurii părului, unghiilor. Poate fi folosit ca mască de păr. Un produs bun la un preț accesibil. Și nimic mai mult în compoziție.

Acum câțiva ani, am observat că iarna pielea mâinii mele se înrăutățește - la articulații devine rigidă și crăpată. Am luat „Aevit” o capsulă pe zi (pe lângă complexul multivitaminic) și deja în 3-4 zile am observat o îmbunătățire a stării pielii. De asemenea, am cunoscut informații că acest medicament are un efect antioxidant. Prețul este accesibil, îi sfătuiesc pe toți cei care au probleme cu pielea.

Folosesc „Aevit” puțin în alte scopuri: în cursuri de o lună de două ori pe an, de obicei toamna și primăvara și anume: pentru păr (iau 2-3 capsule și aplic la capete înainte de spălare sau amestec cu ulei sau agenți de neșters și, de asemenea, distribuie la sfaturi); se poate amesteca si cu crema de fata sau sub ochi (nu recomand sa o aplicati in forma pura, este prea grea). Uscarea feței dispare foarte repede, ridurile sunt netezite. Puteți aplica conținutul capsulelor pe sprâncene și gene pentru a accelera creșterea și densitatea - un mod eficient!

Capsule bune. L-am folosit de mai multe ori. Odată ce copilul a fost prescris de un dermatolog, a existat o alergie la palme. Pielea s-a dezlipit. Măcinat și trecut foarte repede. De asemenea, utilizat ca ulei pentru cuticule. Un minus - se absoarbe foarte mult timp. Prețul este foarte plăcut. Medicamentul este, de asemenea, administrat pe cale orală, cu o lipsă de vitamine a și e.

Munceam 12 ore pe zi, toată ziua pe picioare, eram foarte obosit. Fetele de la serviciu m-au sfătuit să cumpăr „Aevit”, am băut un fel de curs și chiar am ajutat. Oboseala, desigur, este, dar nu la fel ca înainte. În general, sunt foarte mulțumit de droguri.

O zi buna. Am suferit mult timp cu căderea părului după două nașteri, unghii fragile și convulsii (aceasta este cea mai mare problemă, a adus un disconfort teribil). Am băut vitamine din farmacie care nu au ajutat, m-am gândit, puțin mai mult și voi rămâne fără păr. Am venit la farmacie și am văzut prețul ridicol de 23 de ruble pentru "AEvit", mi-am amintit de recenziile superbe pe forumurile mamelor și am luat 1 pachet, un curs de 1 lună. Totul a funcționat literalmente în 10 zile, sunt sigur că aceste vitamine au ajutat, am terminat oricum cursul. Îi sfătuiesc cu tărie pe oricine are aceleași probleme cu corpul să bea aceste vitamine.

Ea a prescris ea însăși cursul de droguri, deoarece suferea de căderea părului după alăptare. Am citit pe Internet că se poate lua o dată la 6 luni și pentru profilaxie, 1 comprimat pe zi și pentru un efect letal, ca să spun așa, tratament, 2. Am început să beau 2, deoarece nu mai era nimic de așteptat, mă cheleam în fața ochilor mei... Pot observa că am observat schimbările deja în a doua săptămână. Părul a început să urce considerabil mai puțin, pielea a devenit mai bună și starea de sănătate s-a îmbunătățit mult. Costul său este de penny, iar efectul este uimitor. Îl recomand din experiența personală..

Medicamentul funcționează foarte bine, elimină complet deficiența acestor vitamine din organism, vorbesc despre vitaminele A și B. După ce l-am luat, starea mea generală s-a îmbunătățit, pielea mea a revenit la normal, erupțiile cutanate și peelingul au încetat să mai bântuie. De asemenea, vreau să observ că energia mea a crescut, nu am căzut de pe picioare odată cu apusul soarelui, am vrut totuși să fiu la timp peste tot și am reușit să fac multe. Deci, dau acestor vitamine un solid cinci pentru efectul lor asupra corpului în ansamblu..

Mi s-a prescris „Aevit” de un ginecolog, îl beau în a doua fază a ciclului menstrual (în prima - „Pentovit”). După ce am luat două cure, am observat o ușoară îmbunătățire a stării pielii - au existat mai puține erupții periodice și peeling. Aportul de vitamine nu a afectat ciclul instabil și durerile infernale. Nu pot spune cum îmi afectează părul, pentru că pe lângă „Aevit” iau „Pentovit” și „Selzink Plus”. La sfatul bunicii mele, uneori străpung o capsulă și aplic „Aevit” pe față. Nu miroase foarte bine, dar ajută la vindecarea rănilor după cosuri, îmbunătățește creșterea sprâncenelor și a genelor. Iar compoziția de ulei conferă produsului proprietatea unui grund - fundația se află perfect deasupra!

Am început să iau aceste vitamine după ce am încetat să alăptez. Am avut o deficiență teribilă de vitamine în corpul meu și a devenit vizibilă. Unghiile mele au început să se exfolieze și părul meu a început să cadă sau, mai bine zis, să se rupă la mijlocul lungimii. Nu am stat mult timp și am cumpărat aceste vitamine. După ce le-am urmat cursul, am observat schimbările, unghiile au devenit mai bune, iar părul a rămas pe pieptene din ce în ce mai puțin. Sunt mulțumit de rezultatele admiterii. Acum îl beau mereu la băutură primăvara și toamna, când deficitul de vitamine cade și el pe corp. Îmi plac și pentru preț. Totul este în regulă, rezultatul este bun, vom bea.

Am folosit acest medicament ca profilaxie, deoarece în primăvară am simțit că am devenit iritabil, calitatea părului și a unghiilor s-a deteriorat. Am decis să iau un curs de vitamine. Farmacistul a recomandat acest medicament. L-am luat pur și simplu așa cum este indicat în instrucțiuni. A urmat un efect vizibil după 2 săptămâni de admitere. Am simțit un val de forță, starea mea de spirit s-a îmbunătățit. Părul a încetat să fie fragil, cu unghiile aceeași poveste. Un alt punct interesant poate fi observat că pielea a devenit, așa cum mi s-a părut, mai albicioasă și roșiatică într-o oarecare măsură. În general, voi spune că un complex bun, de fapt, eficient.

După nașterea a doi copii, m-am simțit slab. Corpul era pur și simplu epuizat. Unghiile și părul erau foarte slabe. Am decis să lupt cu ea. La numirea unui medic de familie, ea a luat „Aevit”. Acest complex vitaminic s-a dovedit a fi foarte eficient. După două-trei săptămâni de aplicare, m-am simțit vesel. Roșu apăru pe față. Pielea uscată a dispărut. Acum iau acest complex la cursuri. În plus, am simțit că imunitatea a devenit mai puternică. A suferit deseori de gripă. După ce am aplicat „Aevita” m-au ocolit tot felul de răni. Este surprinzător faptul că, pentru prețul său ieftin, „Aevit” are atât de multe proprietăți pozitive. O recomand prietenilor și cunoștințelor.

De obicei, primăvara, există o pierdere de forță, o deteriorare a stării pielii și a părului. Din propria mea experiență am fost convins că multe preparate multivitamine nu ajută în niciun fel sau efectul lor este minim, trebuie să așteptați vitaminele naturale. De data aceasta am cumpărat „Aevit” și știi, într-adevăr în decurs de 2 săptămâni de la administrare, am simțit efectul. A apărut o oarecare vigoare, pielea a devenit mai roz și elastică, durerile de cap dimineața au dispărut și întregul corp a început să se simtă mai bine. Nu am observat efecte secundare asupra mea. În general, medicamentul este eficient și demn de atenție, vă sfătuiesc.

În ultimii ani, am urmat și un curs despre bunele medicamente vechi sovietice. În loc de sirop de tuse scump importat - pertussin, familiar din copilărie și tot felul de askorutinkas și aevitki :-). Deși a existat o experiență pozitivă de a lua complexul pentru piele-păr-unghii „Special Dragee Merz”, dar cât costă acum. Cumpăr „Aevit” în mod regulat. Dar nu văd niciun efect special din cauza ingestiei, deși perioada de recepție este destul de lungă. Dar ceea ce nu poate fi luat de la aceste capsule este efectul excelent al utilizării externe! Am reușit chiar să scăpăm de efectele dermatitei asupra degetelor! Pielea din jurul ochilor se transformă pur și simplu în câteva „frotiuri”!

„Aevit” este un dar de Dumnezeu! Vitamine grozave pentru întreaga familie. Când se instalează vremea rece, buzele încep să crape. Mi s-a recomandat vitaminele „Aevit” și am fost plăcut surprinsă de proprietățile lor, după câteva zile de aplicare a vitaminelor pe buze, s-au vindecat cu adevărat. Familia mea folosește și „Aevit”, soția mea le folosește pentru a îmbunătăți starea unghiilor și a părului. Unghiile după o săptămână de utilizare a vitaminelor au devenit mult mai bune, mai puternice, mai puțin fragile, după o lună de utilizare, a atins lungimea și puterea dorite a gălbenelelor sale. Părul, după aplicarea vitaminelor pe rădăcini, a început să crească sănătos și puternic. Cel mai plăcut lucru a fost că „Aevit” este un medicament ieftin și, cel mai important, a ajutat să facă față problemelor.

Pot spune că acesta este cel mai bun dintre complexele vitaminice ieftine. Conține atât vitamina A, cât și vitamina E. Obișnuiam să le cumpăr separat, ceea ce nu era foarte convenabil. Pe lângă faptul că toamna și primăvara beau cursuri „Aevit”, folosesc și aceste vitamine în scopuri cosmetice. Întotdeauna adaug o capsulă la șampon și balsam de păr. Se poate amesteca și cu cremă de față. În general, acest complex vitaminic merită doar cel mai mare rating și vi-l recomand cu drag. Mai mult decât atât, este foarte ușor de găsit, aproape fiecare farmacie îl are în stoc..

Am decis să încerc vitaminele „Aevit” la recomandarea unui prieten de-al meu, potrivit ei, el a ajutat-o ​​mult să refacă starea generală a corpului în ansamblu. Am cumpărat mai multe piese deodată, nu sunt foarte scumpe, aș spune din categoria vitaminelor ieftine. Am văzut câteva luni și nu am observat rezultatul. Pe corpul meu, nu am simțit în niciun fel că mă ajută. Am început să-l aplic pe unghii, apoi s-a întâmplat un miracol, de fapt, după prima aplicare, unghiile mele au devenit ferme, îngrijite, ca după o manichiură. O folosesc ca aplicație doar pe unghii, nu o mai iau înăuntru, din moment ce nu văd niciun beneficiu sau rezultat. Poate că se va potrivi cuiva, dar corpul tuturor este diferit, cu toții suntem individuali, așa că trebuie doar să încercați.

"Aevit" - vitamine excelente pentru o bună sănătate externă și internă. Bun pentru piele, păr și unghii. Personal, am observat că după aceste vitamine, unghiile au început să crească mai repede. Îl puteți folosi și ca mască cosmetică de față - aplicați ulei dintr-o capsulă pe piele și lăsați-l o vreme (netezește ridurile și elimină uscăciunea). Dar este necesar să se utilizeze atât în ​​exterior cât și în interior intermitent, altfel poate exista hipervitaminoză. Costul depinde în mare măsură de producător. Am avut experiență când am dat 114 ruble pentru un pachet de „Aevit” (30 capsule), iar apoi am găsit un pachet (20 capsule) pentru 35 ruble de la un alt producător într-o altă farmacie. Astfel, aș putea lua 3 pachete ale celui de-al doilea producător și totuși ar fi cu 10 ruble mai ieftin. Deci, gândiți-vă singur, decideți-vă singur.

Îl folosesc pentru față. O aplic peste noapte, iar dimineața mă spăl pe față cu apă caldă. Îl folosesc deja de două săptămâni. Efectul este vizibil - ridurile fine din jurul ochilor și ale frunții sunt netezite. Pielea feței arată mai proaspătă. Sunt mulțumit de rezultat. Am citit că după două săptămâni de utilizare, este necesar să faceți o pauză de cel puțin o lună. Principalul lucru nu este să exagerați, medicamentul este încă.

Un neurolog mi le-a prescris, le iau 2 săptămâni și nu s-a întâmplat nimic, s-a adăugat umflături pe față.

Aevit a fost prescris cu amenințarea avortului spontan. Am băut două capsule timp de o lună. Apoi, cu avitominoză în primăvară, a început să o ia, are un efect bun asupra pielii. Îl folosesc și noaptea ca mască. Strâng uleiul din capsulă și îl aplic pe pielea feței. Ridurile sunt netezite. Super!

Am băut cumva fără ezitare cursul de ambalare a 50 de bucăți. Am băut 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi am văzut că era necesar să fii atent cu medicamentele, pentru că există contraindicații. Cosmetologul m-a sfătuit cu aceste vitamine, sunt mulțumit de rezultat - pielea este bună și starea părului s-a îmbunătățit semnificativ, dar cu dozajul mi-e teamă și, prin urmare, fac o pauză de 3 luni. Doar că, dacă iau hormonul „Eutirox”, atunci, probabil, trebuie să fiu foarte atent la dozare.!

Ar părea o vitamină ieftină, dar există o mulțime de beneficii din aceasta. Am descoperit-o pentru mine acum 7 ani, când pielea de pe față și din jurul buzelor s-a desprins. Am văzut în interior și am străpuns capsula - buze lubrifiate! După 3 zile, pielea a devenit mai bună și, după 10 zile, toate simptomele de peeling au dispărut. Bucuria nu cunoștea limite și a băut toată iarna, ca bonus am primit o piele curată, fără cosuri și păr frumos! Voi repeta cursul de cel puțin 2 ori pe an.

Pentru mine vitaminele „Aevit” sunt, în primul rând, vitamine pentru piele. A fost odată, cu o boală a pielii, un medic mi-a prescris vitaminele „Aevit” în tratamentul complex. După acest curs de tratament, am început să beau periodic „Aevit” separat. Vitaminele corecte și esențiale pentru o femeie. Pielea devine de fapt mai sănătoasă, mai curată și chiar și tenul este îmbunătățit. „Aevit” poate fi aplicat și extern, aplicat pe zona din jurul ochilor ca nutriție suplimentară. Preparare bună și ieftină a vitaminelor.

Sunt întotdeauna atent la aceste vitamine. Întotdeauna am crezut că este mult mai ușor și mai sănătos să umple corpul cu vitamine cu ajutorul fructelor și legumelor. Dar iarna este destul de dificil să umpleți aportul necesar de vitamine, deci trebuie să utilizați cele artificiale. „Aevit” m-a ajutat să-mi refac părul și unghiile, care au fost grav deteriorate în timpul sarcinii. În plus, mulți ginecologi sfătuiesc să beți „Aevit” în timpul sarcinii și alăptării. Nu am folosit niciodată vitamine, pentru că ele m-au revărsat întotdeauna. Și pe „Aevit” nu am observat nicio reacție secundară. l-am plăcut.

Am fost nedumerit de achiziționarea de vitamine în momentul în care pielea de pe nas și din jurul buzelor a început să se dezlipească, au existat probleme cu creșterea unghiilor și cu delaminarea lor. Nu avea rost să cumpăr vitamine scumpe, așa că am cumpărat Aevit. A băut o capsulă pe zi și a străpuns a doua cu un ac și a pătat conținutul pe unghii și bavuri. Rezultatul a devenit vizibil în decurs de zece zile: unghiile au început să se exfolieze mai puțin, au crescut vizibil și, cel mai important, pielea din jurul unghiilor s-a înmuiat. Treptat, pielea s-a oprit din descuamare și decojire. Este cu adevărat o baghetă magică pentru unghii, păr și piele. Mama le-a adăugat la măștile de păr pentru a face față mătreții și, în general, după câteva săptămâni de utilizare, a observat o îmbunătățire a bunăstării.

Medicament foarte ieftin și eficient. Bău constant - acestea sunt vitaminele de serviciu. A redat viziunea. Piele, unghii, păr în stare excelentă. Îmbunătățește circulația sângelui și imunitatea. Și îl folosesc extern - în jurul ochilor și al pleoapelor. Conținutul capsulelor reduce picioarele corbii și strânge pielea pleoapelor. Bine, de asemenea, hrănește, desigur.

Din când în când beau pe băutură, cumpăr doar producția noastră, cele străine sunt mai scumpe, efectul este același cel puțin. Părul, unghiile și starea generală a corpului se îmbunătățesc mult. Beau două săptămâni, de trei ori pe an. De asemenea, îl folosesc sub formă lichidă pentru față. Ieftin și foarte eficient.

De câțiva ani, iau un curs de vitamina "Aevit" în toamnă și primăvară. Recepția „Aevita” ajută la creșterea imunității și este foarte bună pentru starea pielii și a unghiilor, primăvara pielea mi s-a dezlipit de pe față și mi-au apărut coșuri mici. Acum nu mai există așa ceva. Eu iau „Aevit” timp de o lună, 2 capsule de 2 ori pe zi.

Aevit este pur și simplu cea mai versatilă vitamină, eu o numesc vitamina frumuseții, tinereții și sănătății. Practic o iau tot timpul, nu am un curs special. Aevit mă ajută bine în tratamentul sistemului nervos periferic. Îmi restabilește în mod miraculos circulația sângelui în vasele mici de sânge. Mulțumită lui Aevit, vederea mea s-a îmbunătățit mult comparativ cu ceea ce era. Și în cosmetologie, este pur și simplu de neînlocuit, nu am găsit un remediu mai bun pentru riduri, acnee, unghii fragile, refacerea părului. În principiu, toată lumea o poate lua, atât adulții, cât și copiii, principalul lucru nu este să exagerați, în caz de supradozaj, poate exista o reacție alergică.

Pur și simplu vitamine de neînlocuit! Bău regulat cursul primăvara și toamna, 20-30 de zile. Util pentru piele și păr, pentru probleme cu vasele de sânge, vedere. Fac măști de păr cu adăugarea a câteva capsule din aceste vitamine, după prima aplicare, efectul este vizibil - părul strălucește. Am adăugat câteva capsule la crema de față de noapte și în două săptămâni netezesc ridurile fine. Prețul este plăcut în comparație cu produse similare, iar efectul este pur și simplu uimitor!

Aevit înlocuiește perfect întreaga grămadă de medicamente scumpe și, după cum mi se pare, nu deosebit de benefice. Poate fi folosit și pentru a crește unghiile, părul și genele - doar zdrobiți o pastilă.

Oftalmologilor le place să prescrie vitamine scumpe pentru a îmbunătăți vederea, dar, de fapt, vitaminele A și E sunt suficiente pentru ochi. Prin urmare, nu văd nicio logică în cumpărarea multivitaminelor scumpe atunci când efectul Aevit este mult mai bun. Are un efect benefic asupra vederii, iar pielea arată mult mai bine după ce o folosești. Un alt avantaj al AEvita este posibilitatea utilizării în exterior. Uneori adaug conținutul capsulei în crema de față, uneori îmi fac o mască de păr. Efectul mă bucură foarte mult

oaspetele

A existat o leziune a mâinii cu zgârieturi profunde și abraziuni. După un anumit timp, totul s-a vindecat, dar la locul acestei leziuni au apărut erupții roșii, asemănătoare lichenului. M-am adresat unui dermatolog și el m-a sfătuit să beau un curs de Aevit. După o săptămână, totul a dispărut. Și încă un plus al acestui medicament, care este foarte ieftin.

Pentru mine personal, Aevit are vitamine slabe. Le-am băut de mai multe ori (medicii le prescriu adesea împreună cu antibiotice). Ultima dată am luat-o pentru pneumonie. Medicul meu a spus că este necesar să o luați mult timp pentru a obține un efect, deoarece aceste vitamine au o proprietate cumulativă. Am luat-o cu sârguință timp de peste o lună. Nu am simțit cu adevărat rezultatul de la ei (deși nu știu ce ar trebui să fie), dar nu am observat nicio deteriorare. Folosesc aceste vitamine și într-o mască de păr. Masca previne căderea părului, acolo este efectul evident! Am străpuns capsula cu un ac și am stors conținutul. Pot spune că sunt multifuncționale, ieftine, ușor de luat..

Am luat recent un curs de Aevita. Mi-a fost prescris acest medicament de către endocrinologul meu, se pare că este cumva legat de o glandă tiroidă mărită. În general, m-am simțit ca o persoană diferită. Era ușurință, nu mai oboseam repede, energia creștea. Uneori beți medicamente, dar nu simțiți efectul, dar aici este invers. Trebuie să urmez mai multe cursuri pe an, cu o pauză. Nu mă deranjează, ar exista un rezultat. În plus, îmi place că acesta este un complex vitaminic și nu un medicament sintetic..

Eliberați formularele

DozareAmbalareDepozitareVânzareTermen de valabilitate
10, 20, 25, 30, 40, 50

Instrucțiuni pentru utilizarea aevit

Scurta descriere

Aevit este un complex vitaminic care conține două substanțe farmacologic active: vitamina A (retinol) și vitamina E (tocoferol). Reprezentarea cantitativă a vitaminelor în aevit - mai puțin de patru - nu permite ca acesta să fie considerat un preparat multivitaminic, ceea ce nu aduce atingere avantajelor sale ca antioxidant. Aevit la nivel de țesut crește rezistența organismului la lipsa de oxigen, optimizează respirația țesuturilor, afectează metabolismul lipidelor, reduce permeabilitatea capilară și face vasele de sânge mai elastice. Mai jos vor fi prezentate efectele farmacologice ale grupului de vitamine Aevita.

Lipsa produselor de origine animală din dietă (ulei de pește, unt, ficat de pește marin, gălbenușuri de ou) poate duce la o anumită lipsă de retinol, dar acest lucru nu este critic, deoarece precursorii săi se găsesc în alimentele vegetale. Cu toate acestea, în multe cazuri pare adecvat să se obțină retinol din surse suplimentare, adică din preparatele vitaminice. Această vitamină se află în mijlocul evenimentelor din procesele de diferențiere și creștere a țesuturilor, este utilă pentru sistemul de reproducere, menține receptorii hormonilor tiroidieni într-o stare activă, previne moartea celulelor epiteliale.

Tocoferolul este, în cea mai mare parte, o „vitamină vegetală” (abundentă în verdețuri, uleiuri vegetale, cereale încolțite), dar cantități mici sunt prezente și în produsele de origine animală, cum ar fi ouăle și laptele. Între timp, dacă ștergeți tocoferolul din toate procesele, reacțiile și interacțiunile biochimice care au loc cu participarea sa indispensabilă, atunci situația este extrem de nefavorabilă. La urma urmei, această vitamină este un participant de neînlocuit în procesele de sinteză a colagenului în oase, țesut conjunctiv, piele; proteine ​​contractile din miocard și mușchii scheletici, enzime hepatice. Stimulează producția de hormoni gonadotropi, este o coenzimă a acidului aminolevulinic sintetază (enzima principală pentru sinteza hemului - o componentă a hemoglobinei).

În ciuda faptului că aevit este vândut fără prescripție medicală, se recomandă coordonarea utilizării acestuia cu un medic: o serie de boli (colecistită, tirotoxicoză, glomerulonefrită cronică și insuficiență cardiacă cronică) necesită o abordare atentă. Doza zilnică de medicament este de 1 capsulă. Durata admiterii - 1-1,5 luni, apoi ar trebui să repetați cursul.

Farmacologie

Un preparat combinat, a cărui acțiune este determinată de proprietățile vitaminelor sale solubile în grăsimi A și E.

Retinolul (vitamina A) este o componentă esențială pentru funcționarea normală a retinei ochiului: prin legarea de opsină (pigmentul roșu al retinei), formează rodopsina purpurie vizuală, care este necesară pentru adaptarea vizuală în întuneric. Vitamina A este necesară pentru creșterea osoasă, funcția reproductivă normală, dezvoltarea embrionară, pentru reglarea divizării și diferențierii epiteliului (îmbunătățește reproducerea celulelor epiteliale ale pielii, întinerește populația celulară, inhibă procesele de keratinizare). Vitamina A participă ca cofactor la diferite procese biochimice.

Funcția α-tocoferolului (vitamina E) rămâne neclară până la sfârșit. Ca antioxidant, inhibă dezvoltarea reacțiilor de radicali liberi, previne formarea de peroxizi care afectează celulele și membranele subcelulare, ceea ce este important pentru dezvoltarea organismului, funcția normală a sistemului nervos și muscular. Împreună cu seleniul, inhibă oxidarea acizilor grași nesaturați (o componentă a sistemului de transport al electronilor microsomali), previne hemoliza eritrocitelor. Este un cofactor în unele sisteme enzimatice. Restabilește circulația sângelui capilar, normalizează permeabilitatea capilară și tisulară, crește rezistența țesutului la hipoxie.

Formular de eliberare

Capsule gelatinoase moi, sferice, de la galben închis la maro deschis, umplute cu un lichid uleios de la galben deschis la galben închis, fără miros rânced.

1 capac.
palmitat de retinol0,055036 g (100.000 UI)
acetat de α-tocoferol0,1 g (100 UI)

Excipienți: ulei de floarea soarelui - până la 0,2 g.

Compoziția învelișului capsulei: gelatină - 0,036913 g, glicerol - 0,011865 g, parahidroxibenzoat de metil - 0,000264 g, cafea instant natural - 0,000958 g.

10 bucati. - ambalaj cu celule de contur (1) - ambalaje din carton.
10 bucati. - pachete de celule de contur (2) - pachete de carton.
10 bucati. - pachete de celule de contur (3) - pachete de carton.
10 bucati. - pachete de celule de contur (5) - pachete de carton.
10 bucati. - ambalaje cu celule conturate (10) - ambalaje din carton.
150 buc. - ambalaj cu celule de contur (1) - ambalaje din carton.

Dozare

Supradozaj

Simptome ale supradozajului acut de retinol (vitamina A) (se dezvoltă la 6 ore după administrare): hipervitaminoză A: la adulți - somnolență, letargie, diplopie, amețeli, cefalee severă, greață, vărsături severe, diaree, iritabilitate, osteoporoză, sângerări ale gingiilor, uscăciune și ulcerații ale mucoasei bucale, descuamarea buzelor, a pielii (în special a palmelor), agitație, confuzie.

Simptome de intoxicație cronică cu retinol (vitamina A): anorexie, dureri osoase, crăpături și piele uscată, buze, mucoasă bucală uscată, gastralgie, vărsături, hipertermie, astenie, cefalee, fotosensibilitate, polakiurie, nocturie, poliurie, iritabilitate, prolaps păr, pete galben-portocalii pe tălpi, palme, în zona triunghiului nazolabial, fenomene hepatotoxice, presiune intraoculară crescută, oligomenoree, hipertensiune portală, anemie hemolitică, modificări ale radiografiilor osoase, convulsii; fenomene fetotoxice: la om - malformații ale sistemului urinar, întârzierea creșterii, închiderea timpurie a zonelor de creștere epifizară; la animale - malformații ale sistemului nervos central, coloanei vertebrale, pieptului, inimii, ochilor, palatului superior, sistemului genito-urinar.

Simptome ale unui supradozaj de tocoferol (vitamina E): atunci când este luat pentru o perioadă lungă de timp la doze de 400-800 U / zi - vedere încețoșată, amețeli, cefalee, greață, diaree, gastralgie, astenie; atunci când se iau mai mult de 800 U / zi pentru o perioadă lungă - o creștere a riscului de sângerare la pacienții cu hipovitaminoză K, afectarea metabolismului hormonilor tiroidieni, tulburări ale funcției sexuale, tromboflebită, tromboembolism, colită necrozantă, sepsis, hepatomegalie, hiperbilirubinemie, insuficiență renală, hemoragie în plasă membrana ochiului, accident vascular cerebral hemoragic, ascită.

Tratament: retragerea medicamentului; terapie simptomatică.

Interacţiune

Retinolul slăbește efectul suplimentelor de calciu, crește riscul de hipercalcemie.

Colestiramina, colestipolul, uleiurile minerale, neomicina reduc absorbția vitaminelor A și E (poate fi necesară o creștere a dozei lor).

Contraceptivele orale cresc concentrația plasmatică de retinol.

Isotretinoina crește riscul de a dezvolta intoxicație cu retinol.

Utilizarea simultană a tetraciclinei și a retinolului în doze mari (50 mii unități și mai mult) crește riscul de a dezvolta hipertensiune intracraniană.

Tocoferolul (vitamina E) sporește efectul GCS, AINS, antioxidanți, crește eficacitatea și reduce toxicitatea vitaminelor A, D, glicozidelor cardiace. Suplimentarea cu doze mari de vitamina E poate provoca deficit de vitamina A în organism.

Tocoferolul (vitamina E) crește eficacitatea medicamentelor antiepileptice la pacienții cu epilepsie (la care conținutul de produse de peroxidare lipidică din sânge este crescut).

Utilizarea simultană a vitaminei E la o doză de peste 400 U / zi cu anticoagulante (cumarină și derivați ai indandionei) crește riscul de hipoprotrombinemie și sângerare.

Utilizarea preparatelor de fier în doze mari îmbunătățește procesele oxidative din organism, ceea ce crește nevoia de vitamina E.

Efecte secundare

Posibil: reacții alergice (inclusiv erupții cutanate), durere în regiunea epigastrică, tulburări dispeptice (greață, vărsături, diaree). Cu utilizarea prelungită în doze mari, este posibilă exacerbarea colelitiazei și a pancreatitei cronice.

Reacții locale: cu injecție intramusculară - durere, infiltrare, calcificare a țesuturilor moi.

Indicații

Hipo- și avitaminoză A și E, precum și stări de cerere corporală crescută de vitamine A și E și / sau o scădere a aportului lor în organism: gastrectomie, diaree, steatoree, boală celiacă, boala Crohn, sindrom de malabsorbție, colestază cronică, ciroză hepatică, atrezie biliară căi, icter obstructiv, fibroză chistică a pancreasului, moloz tropical, boli infecțioase (inclusiv cronice și „răceli”), hemeralopie, xeroftalmie, keratomalacie, nutriție inadecvată și dezechilibrată (inclusiv nutriție parenterală), scădere rapidă în greutate, dependență de nicotină, dependență de droguri, alcoolism, stres prelungit, administrarea de colestiramină, colestipol, uleiuri minerale, neomicină, produse care conțin fier, la prescrierea unei diete cu un conținut ridicat de acizi grași polinesaturați, hipertiroidism, sarcină (inclusiv fături multiple), perioadă de lactație.

Neuropatie periferică, miopatie necrozantă, abetalipoproteinemie.

Eficiența nu a fost dovedită - modificări aterosclerotice ale vaselor de sânge, tulburări trofice ale țesuturilor, endarterită obliterantă.

Contraindicații

Hipersensibilitate, hipervitaminoză A și E, copilărie (până la 14 ani).

Cu precauție: tirotoxicoză, colecistită, afecțiuni însoțite de permeabilitate vasculară crescută (CHF, glomerulonefrită cronică etc.), ciroză hepatică, hepatită virală, insuficiență renală, alcoolism, sarcină (în special primul trimestru), lactație, bătrânețe, copilărie, hipoprotrombinemie (pe fondul deficitului de vitamina K - poate crește cu o doză de vitamina E mai mare de 400 UI).

Caracteristici ale aplicației

Aplicare în timpul sarcinii și alăptării

Cerere pentru încălcări ale funcției hepatice

Cerere pentru afectarea funcției renale

Aplicarea la copii

Contraindicat la copii cu vârsta sub 14 ani.

Instrucțiuni Speciale

Pentru a evita dezvoltarea hipervitaminozei A și E, dozele recomandate nu trebuie depășite.

Atunci când utilizați medicamentul, trebuie să luați în considerare conținutul ridicat de vitamina A din acesta (100 mii UI) și, de asemenea, că este un medicament terapeutic, nu preventiv.

O dietă bogată în Se și aminoacizi care conțin sulf reduce necesitatea de vitamina E.